Μεγάλη συναυλία του Δήμου Παλλήνης με καταξιωμένους ερμηνευτές για τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων

                                                    

Συμμετέχει η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»

Η διαρκής ανάγκη συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων για τους συνανθρώπους μας που η ζωή τους δοκιμάζεται σε υπέρμετρο βαθμό, οδήγησε τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλλήνης στη λήψη μιας ακόμη πρωτοβουλίας με αποδέκτη το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. -η συνέχεια παρακάτω-

Διοργανώνει για την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας, Συναυλία Αλληλεγγύης με καταξιωμένους και παράλληλα ευαισθητοποιημένους καλλιτέχνες και υποκαθιστώντας την τιμή εισιτηρίου με τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, παστεριωμένο γάλα, κ.ά.)ή με φάρμακα που διατηρούνται στο σπίτι αλλά δεν χρησιμοποιούνται. –προϋπόθεση: να μην έχει λήξει ο χρόνος διατήρησής τους-

«Κορμός» της συναυλίας, η πολυμελής ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» υπό την διεύθυνση της κόρης του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη, Μαργαρίτας Θεοδωράκη.

Θα τραγουδήσουν ο Βασίλης Λέκκας (1) –συμπολίτης μας- ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, (2) η Γιώτα Νέγκα, (3) η Καλλιόπη Βέττα, (4) ο συμπολίτης μας Ηλίας Ζούτσος (5) και η Μπέτυ Χαρλαύτη. (6)

Ακόμη: θα ερμηνεύσει επιλεγμένες συνθέσεις το Νεανικό Χορωδιακό Σχήμα "Έμπνευσις"


Η συναυλία θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Παλλήνης την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 20.00 ενώ στην είσοδο του αμφιθεάτρου θα υπάρχουν συνεργεία εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Παλλήνης που θα συγκεντρώνουν τρόφιμα και φάρμακα.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας θα τιμηθούν οι μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Παλλήνηςπου πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα καθώς και οι Εθελοντές Καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της σχολικής χρονιάς 2013-2014.

 

Search